Lets Play!

Game Design and the Everyday Life

Spiel 2007, Essen

I eftermiddag åker jag till Essen. Ni som behöver ha tag på mig för snabbutryckningar, eller andra arbeten i helgen kan alltså glömma det :-)

Spelmässan i Essen är både ett nöje och ett utmärkt tillfälle att träffa intressanta personer. Dessutom blir det nog en del inköp. Jag vet inte hur det ser ut med internettillgång under helgen, men om jag kommer över en dator lovar jag lite rapporter. Kika gärna in även på den andra bloggen där jag är inblandad: www.konkarong.se.

Efter hemkomst blir det några dagars efterforskning i regler, sedan är ni välkomna att spela spel med mig och vänner i Academedias lokaler. Vi spelar på fredag 26 oktober, ca 17.00 – 23.00 Om ni var på mässan så ta gärna med era egna spel. Övriga uppskattade egenskaper inkluderar det klassiska ”ett gott humör” samt tyskakunskaper.

Comments

Loading Facebook Comments ...

Leave a comment