Lets Play!

Game Design and the Everyday Life

Kommunikationsteori på fem minuter

Nu var det länge sedan jag skrev igen. Som vanligt så lovar jag att bli bättre, men hinenr inte riktigt med. Tyvärr så är det lätt att lägga bloggandet ganska långt ner på prioriteringslistan. Min plan är egentligen att ha åtminstone ett inlägg med någon form av ny intressant läsning per vecka, så om jag fortsätter att inte sköta mig så är ni hjärtligt välkomna att lämna cynisska och pikande kommentarer om min uppdateringstakt.

Här kommer ett gamalt inlägg som jag haft liggande i väntan på ett sånt här tilfälle där jag behöver skriva något:

PRfekt blogg har sammanfattat kommunikationsteri i ett enda blogginlägg. Helt klart intressant läsning för den som inte orkar plöja böcker. Naturligtvis blir man inte expert, men det är en bra ingång för er som inte är så insatta och lite trevliga påminnelser för de som redan hade det någonstans i huvudet.

Comments

Loading Facebook Comments ...

Leave a comment