Lets Play!

Game Design and the Everyday Life

Jurymöte hos Vetenskapsfestivalen

Jag satt på möte på vetenskapsfestivalen i måndags. Jurymöte i den skoltävling som varje år görs av festivalen. Jag och Johan har varit inblandad i hela processen, från skapande av tävlingen till att bidragen kommit in och den första sorteringen. I måndags var det alltså jurymöte och vinnare utsågs äntligen. Jag ska inte säga något om vem som vunnit, detta avslöjas inte förrän vetenskapsfestivalen inleds.

Mötet fortlöpte enligt planerna. Vi startade med genomgång av vårt förarbete ungefär klockan tolv och gick sedan igenom de tre tävlingskategorerna (årskurs 1-3, 4-6 och 7-9). Det var en del vilda diskussioner, som sig bör, men juryn kunde enas ganska väl och röstningen kunde hållas till ett minimum. Vi var klara kring 16:00.

Juryn bestod av:

Efter avslutat möte hann jag sätta mig ner några minuter och prata om dagen med Bobbi och Karin som var kvar lite längre än de övriga (tåg till Skåne o grejer). Trevligt. Jag gillar det dom gör och från det jag sett av dem och läst om dem så har de, enligt mig, helt rätt inställning till speldesign.

Comments

Loading Facebook Comments ...

Leave a comment