Lets Play!

Game Design and the Everyday Life

Små snabba uppdateringar i bloggen

Som ni säkert vet så har jag tyvärr inte tid att blogga riktigt så ofta som jag skulle vilja. Jag vill dessutom försöka fylla mina bloggartiklar med åteminstone en nyhet. Att bara blogga om vad andra redan bloggat känns för mig väldigt onödigt såvida det inte är väldigt spännande inlägg som jag gärna vill att även andra får ta del av (coh då försöker jag alltid leda trafiken tillbaks till originalkällan).

Jag har nu försökt hitta en gyllene medelväg. Nytt material är ju alltid spännande att läsa, även om det är på en annan webbplats. Därför har jag nu lagt en lista på de senaste inlägg jag har läst och uppskattat i menyn längst ut till höger på webbplatsen. Denna lista uppdateras automatiskt när jag gillar saker i min rss-läsare (och klickar på knappen för det). Bra och smidigt för mig, och en liten möjlighet för er att kolla vad jag gillar just nu, utan att fylla mitt eget rss-flöde med nonsensposter.

Comments

Loading Facebook Comments ...

Leave a comment