Lets Play!

Game Design and the Everyday Life

Gatuteater i massor

Det blev inget inlägg ifrån Medeltidsveckan, Visby. Jag hade inte tillgång till internetuppkoppling någon gång och har ännu inte fixat med lösningar för publicering via mobiltelefon. Veckan var trevlig och vad jag i första hand har som minnen är gatuteater. Har hunnit se flera intressanta namn. Arkadia (förstås, jag åkte dit med honom), Narrarna och Trix var de roligaste. Trix hade traditionsenligt en eldshow som var riktigt snygg! Extra roligt eftersom jag såg den för ett par veckor sedan på Kunghälla, då den inte riktigt var så bra som jag hade hoppats, men den här gången satt det betydligt bättre!

Efter hemåkning till Göteborg insåg jag att det är Kulturkalaset den här veckan, även här med en hel del satsning på gatushower. Hittils har jag hunnit med Charlie Caper och Johan Wellton. Det lär bli några fler innan veckan är över. Även lite akter på scen har hunnits med. Rickard III – En dag på Towern (1 pjäs, 2 clowner, 38 roller) och Sirqus Alfon för att nämna favoriterna.

Det blev lite namedropping i det här inlägget, men allihop är intressanta och roliga figurer och väl värda en titt om ni har möjlighet, så kika gärna in på deras sidor och kolla om de har något planerat i närheten av er!

Comments

Loading Facebook Comments ...

Leave a comment