Lets Play!

Game Design and the Everyday Life

Komm und spiel mit mir!

I morgon bär det av till spelmässan i Essen. Årets största händelse kring sällskapsspel. Jag hade gärna rapporterat därifrån, men kan tyvärr inte ge några löften om det. Tillgången till uppkopplingar i Tyskland är inte riktigt lika bra precis överallt som dom är här hemma i Sverige.

Vid återkomst till Sverige kan jag försöka lämna en recension, och helgen efter (31 okt – 2 nov) blir det besök på spelkonventet SillyCon i Mora. Där blir det, under lördagen, workshop kring kreativitet, samarbete och förverkligande av sina idéer. Jag vet inte vilka som tänkt komma, men jag hoppas att just du ska dit! Här kommer ett klipp ifrån presentationen:

META

Dags att damma av dina idéer och prata med andra om dem. En idé är inte värt något om den inte genomförs och tillsammans kan vi förverkliga dina drömmar.

En workshop kring kreativitet, samarbete och praktiskt genomförande oavsett om du drömmer om lajv, sällskapsspel eller något helt annat.

Comments

Loading Facebook Comments ...

Leave a comment